ISO9001, VCA* en MVO 

Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid zijn belangrijke speerpunten bij Alvero. Maar aandacht voor mens en milieu vinden we minstens zo belangrijk. Daarom investeren we in veilig en gezond werken, zowel in onze eigen locatie als bij onze klanten. We hebben bijvoorbeeld onze vrachtwagens uitgerust met unieke bovenlaadkleppen die het fysieke werk aanzienlijk verlichten voor onze medewerkers. We doen ook ons best om het milieu te ontzien. Niet alleen door een kwalitatief hoogwaardig product te bieden met een lange levensduur dat door goed onderhoud nóg langer ingezet kan worden, maar ook door te investeren in moderne (interne) transportmiddelen die uitgerust zijn met brandstof- en elektriciteitsbesparende motoren. Als bewijs van onze inspanningen zijn we ISO 9001 en VCA* gecertificeerd. Daarnaast zijn we partner van MVO Nederland.

ISO9001

De ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Lees via de volgende link verder, wat dit precies voor ons heeft betekend.

VCA*

VCA is een certificeerbare norm in de vorm van een controlelijst voor aannemers. Hiermee kunnen zij tonen dat zij onder andere aan de wet- en regelgeving zoals de ARBO-wet voldoen. Lees via de volgende link verder, wat dit precies voor ons heeft betekend! http://www.alvero.nl/nl/vca

MVO 

Alvero hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Alvero wil haar verantwoordelijkheid nemen voor haar bijdrage aan duurzaamheid.. Daarbij zijn de managementaspecten people, planet en profit niet alleen internationaal geaccepteerde maatstaven, maar voor Alvero ook de kenmerken voor goed ondernemerschap. Als de verhouding tussen deze drie aspecten goed is en gewaarborgd blijft, vormt dat een stabiele basis voor het verder verbeteren van de organisatie.