WAAROM HUREN?

Als u geen grote investering ineens wilt doen, maar vaste maandlasten prefereert. Wanneer u huurt kunt u door middel van één telefoontje meubilair bijbestellen of op laten halen, al naar gelang uw behoefte op dat moment. Op het moment dat u het meubilair niet meer nodig heeft, wordt het zonder extra kosten weer opgehaald. Bovendien bent u altijd verzekerd van het nieuwste meubilair en van onze service. Mocht er onverhoopt iets beschadigd of defect raken, dan komen wij dat repareren of vervangen.

WANNEER IS HUREN INTERESSANT?

Bij het opvangen van levertijden van nieuw besteld meubilair, bij tijdelijke projecten of bij tijdelijke huisvesting, bijvoorbeeld na calamiteiten. Ook kunt u meubilair huren als u van plan bent nieuw te bouwen of t.z.t. nieuw meubilair aan te schaffen, maar nog niet weet welk meubilair het gaat worden. Huren biedt u ook flexibiliteit als de omvang van uw organisatie gedurende het jaar varieert.

LEVERT U IN HEEL NEDERLAND?

Ja, wij bezorgen in de gehele BENELUX, Duitsland en Frankrijk.

ZIJN DE MEUBELS DIE OP DE WEBSITE STAAN ALLEMAAL OOK VOORRADIG?

Nee, dat niet. Wij hebben een grote voorraad van de meubels, maar het kan zijn dat er een specifiek model op een bepaald moment niet op voorraad is. Maar hier kunnen wij ten alle tijden een passend alternatief voor aanbieden. 

ZIET HET MEUBILAIR ER WEL NETJES EN REPRESENTATIEF UIT?

Absoluut, wij leveren alleen kwaliteitsmeubilair. Al ons meubilair voldoet aan de NEN-EN normen 1335 en 527 en is nieuw of zo goed als nieuw. Wij willen u de indruk geven de eerste gebruiker van het meubilair te zijn.

WAT IS DE LEVERTIJD?

We leveren uiterlijk binnen vijf werkdagen. Indien nodig, kan dit in overleg ook eerder.

IK HEB VANDAAG MEUBILAIR NODIG, KAN DAT?

In geval van calamiteiten en in noodsituaties, kunnen wij in overleg dezelfde dag leveren. Wij zullen dan zorgen dat het benodigde meubilair op locatie geleverd wordt.

HOE LANG VOORAF MOETEN WE DOORGEVEN DAT ER MEUBILAIR OPGEHAALD KAN WORDEN?

Wij hanteren een opzegtermijn van 10 werkdagen. Indien mogelijk en noodzakelijk halen wij het meubilair binnen deze 10 dagen retour. De retourdatum wordt in overleg bepaald.

WORDT HET MEUBILAIR GEMONTEERD?

Uiteraard. Wij leveren het meubilair, indien mogelijk, gemonteerd af en plaatsen het in de ruimte zoals u dat wilt, zonder bijkomende kosten. Vergaderopstellingen en enkele andere meubels monteren we op locatie. 

WAT ZIJN DE BEZORG- EN MONTAGEKOSTEN?

Deze zijn al verwerkt in het all-in tarief voor de eerste vier weken. Wij werken met een all-in tarief voor de eerste vier weken waarin het bezorgen, inhuizen en het in één keer ophalen verwerkt is. Daarna gaan we over op een huurprijs per week. Er geldt een éénmalige toeslag van maximaal € 85,00 voor huuropdrachten van minder dan € 160,00 netto voor de eerste vier weken;

VERHUURT U OOK KANTOORAPPARATUUR?

Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het verhuren van kantoormeubilair. Wij verhuren niets waar een stekker aan zit, behalve stekkerblokken en opzetboxen. Deze sluiten we derhalve niet aan. 

KUNT U GROTE AANTALLEN AAN?

Zonder enig probleem. Wij hebben een modern ingericht magazijn van 10.000 m², waar wij voldoende voorraad hebben staan om binnen korte tijd honderden complete werkplekken uit te leveren. Wij rijden dagelijks met 10 vrachtwagens door de Benelux, Duitsland, Frankrijk en veel aangrenzende landen om meubilair te bezorgen en weer op te halen.

ZIJN JULLIE ISO 9001 EN/OF VCA* GECERTIFICEERD?

Ja, wij zijn ISO 9001 gecertificeerd. Ons motto is “Kwaliteit in alles wat we doen”. Niet alleen de kwaliteit van onze producten en diensten is van belang, ook de kwaliteit van onze organisatie staat hoog in ons vaandel. Daarnaast hechten wij groot belang aan veilig werken, dit garanderen wij met het VCA* certificaat. Dit houdt in dat we ook in industriële omgevingen, (petro)chemische plants en bouwlocaties mogen leveren. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een veiligheidspaspoort. Daarnaast hebben wij als bedrijf niveau 3 op de MVO prestatieladder bereikt. 

LEVERT U OOK MEUBILAIR VAN A-MERKEN?

Wij hebben meubilair van de grootste Europese kantoormeubelfabrikanten in ons assortiment.

VERKOOPT U OOK GEBRUIKT MEUBILAIR?

Ja, wij verkopen meubilair dat in de huur is geweest.

KUNNEN WIJ HUURMEUBILAIR NA HET AFLOPEN VAN DE HUURPERIODE VAN U OVERNEMEN?

Ja, dit is in overleg mogelijk. 

KOOPT U OOK GEBRUIKT MEUBILAIR OP?

Nee, wij kopen al ons meubilair nieuw in. Onze private-label meubels, als ook het meubilair van de verschillende A-merken.