Het voordeel van huren

Alvero is de specialist in tijdelijke kantoorinrichtingen. We willen graag een betrouwbare partner zijn voor iedereen die kiest voor huurmeubilair. Daarbij concentreren we ons op vier belangrijke speerpunten:   

  1. Snelheid

  2. Assortiment

  3. Kwaliteit

  4. Flexibiliteit

Snelheid: Op het laatste moment? Geen probleem!   

Uit ervaring weten we dat de vraag naar tijdelijk kantoormeubilair meestal pas ontstaat in de eindfase van de inrichting, na het regelen van de huisvesting en het organiseren van de ICT-faciliteiten. Geen probleem voor Alvero. We hebben ons administratieve systeem en onze logistiek zo ingericht dat een snelle, vlekkeloze afhandeling gewaarborgd is. Alles draait om snelheid: van het maken van een offerte tot het verwerken van een order; van het leveren en plaatsen van meubilair tot het ophalen ervan. Dagelijks rijden er 14 vrachtwagens van en naar klanten om meubilair te bezorgen en op te halen. Van alle orders die we in het afgelopen jaar hebben uitgevoerd, is 85 procent binnen 5 dagen na offerteaanvraag geleverd.

Assortiment: Van prullenbak tot designbank

Huren bij Alvero betekent een ruime keuze in kantooritems én in uitvoeringen. Wat u ook zoekt op het gebied van kantoormeubilair, Alvero verhuurt het. Niet alleen bureaus en bureaustoelen in verschillende soorten en maten, maar ook prullenbakken, opbergkasten, complete vergaderopstellingen, garderobes en presentatiemiddelen. Ook meubilair met een luxueuze uitstraling is gewoon bij ons te huur. Op zoek naar een echte eyecatcher voor tijdelijk gebruik? We verhuren zelfs kleurrijke designmeubelstukken. Ons brede assortiment is met de grootst mogelijke zorg samengesteld; u slaagt altijd.  

Kwaliteit: ‘Kwaliteit in alles wat we doen’

Kwaliteit heeft altijd een centrale rol gespeeld bij Alvero. Daarom leveren we uitsluitend kwaliteitsmeubilair van gerenommeerde A-merken dat we goed onderhouden om het in optima forma te houden. Ook onze klantvriendelijkheid en service willen we op een zo hoog mogelijk peil houden, daar werken we continu aan. Vanzelfsprekend blijven we op de hoogte van wet- en regelgeving en houden we rekening met de geldende eisen. Al ons meubilair voldoet aan de NEN-EN normen 1335 en 527 en NPR. Als bewijs voor onze inspanning op het gebied van kwaliteitsmanagement zijn we ISO 9001-gecertificeerd. Niet voor niets is ons motto al jaren ‘kwaliteit in alles wat we doen’.

Flexibiliteit: Waarom nog investeren?

Als we om ons heen kijken, zien we dat alles verandert, met name de economie. Dat vraagt om flexibiliteit. Bedrijven en organisaties kijken daarbij ook kritischer naar hun uitgaven en stellen zichzelf de vraag of het nog wel nodig is om eigenaar te zijn van hun inventaris. Dat geldt ook voor kantoormeubilair. Waarom nog investeren in iets wat u alleen wilt gebruiken? Waarom nog kopen als er een goedkoper en flexibeler alternatief voor handen is? Met huurmeubilair van Alvero zit u nergens aan vast. U bepaalt wat u huurt en voor hoe lang, Alvero regelt de rest. Zo houdt u de (financiële) armslag om u met uw onderneming bezig te houden.

Redenen om te huren:

- Een kort- of langlopend project
- Nieuwe medewerkers waarvoor (nog) geen werkplek is ingericht
- Wisselend personeelsbestand
- Ter overbrugging van de levertijd van nieuw meubilair
- Een ingrijpende verbouwing
- Nieuwbouw
- Bedrijfsverhuizing
- Een evenement of speciale bijeenkomst
- Een calamiteit als brand of wateroverlast
- Geen eigen voorraad
- Flexibiliteit
 

Aandacht voor mens en milieu

Kwaliteit, flexibiliteit en snelheid zijn belangrijke speerpunten bij Alvero. Maar aandacht voor mens en milieu vinden we minstens zo belangrijk. Daarom investeren we in veilig en gezond werken, zowel in onze eigen locatie als bij onze klanten. We hebben bijvoorbeeld onze vrachtwagens uitgerust met unieke bovenlaadkleppen die het fysieke werk aanzienlijk verlichten voor onze medewerkers. We doen ook ons best om het milieu te ontzien. Niet alleen door een kwalitatief hoogwaardig product te bieden met een lange levensduur dat door goed onderhoud nóg langer ingezet kan worden, maar ook door te investeren in moderne (interne) transportmiddelen die uitgerust zijn met brandstof- en elektriciteitsbesparende motoren. Als bewijs van onze inspanningen zijn we ISO 9001, VCA* en MVO Prestatieladder niveau 3-gecertificeerd. Daarnaast zijn we partner van MVO Nederland.